Från och med den 1 juni så kommer kontorets öppettider att förändras. Vi kommer att ha öppet 08-15 mån till fre. (Växeln öppen som vanligt 07 – 16.30)

"Jag trivs jättebra och känner mig väldigt trygg som anställd hos Kooperativet Emil"

Jenny, 27 år, personlig assistent

Arbeta hos oss

Att arbeta som personlig assistent är ett viktigt och meningsfullt arbete som ger dig möjlighet att hjälpa våra medlemmar att leva ett självständigt och självförsörjande liv.

För det första är Kooperativet Emil en icke vinstdrivande organisation för samordning av bistånd, för vilken livskvalitet är viktigare än pengar.
Detta innebär att våra personliga assistenter kommer att arbeta för en organisation som fokuserar på att hjälpa sina medlemmar att förverkliga sina mål och drömmar.
Du kommer att få möjlighet att arbeta med människor som brinner för sitt arbete och delar samma värderingar som du.

För det andra får du möjlighet att utveckla din karriär och dina färdigheter som personlig assistent.
Kooperativet Emil investerar i sina anställda genom att erbjuda utbildning och utvecklingsmöjligheter för att förbättra färdigheter och kompetens hos vår personal. De kan lära sig om olika typer av funktionshinder och hur man skräddarsyr personlig assistans efter behoven hos varje medlem i kooperativet.

För det tredje har du möjlighet att arbeta flexibelt enligt din livsstil och dina behov.
Som personlig assistent kommer du att arbeta nära kunderna och deras familjer och bygga upp personliga och meningsfulla relationer. Du kommer att kunna bidra till att förbättra en annan människas liv samtidigt som du utvecklar din egen karriär.

För det fjärde har du möjlighet att arbeta i en inkluderande och samarbetsvillig organisation.
Kooperativet Emil har starka och engagerade medarbetare som arbetar tillsammans mot gemensamma mål.
De får arbeta i en organisation där de känner sig välkomna och kan dela sina tankar och idéer med andra.

För det femte är vi en organisation som prioriterar sina anställdas välbefinnande och hälsa.
Som personlig assistent har du möjlighet att få kontinuerligt stöd och feedback för att säkerställa en positiv och hälsosam arbetsmiljö.
Du får möjlighet att arbeta för en organisation som bryr sig om sina anställda och prioriterar deras hälsa och välbefinnande.

Slutligen är arbetet som personlig assistent på Kooperativet Emil en möjlighet att bidra till en bättre och mer inkluderande värld.

Ansök

Fördelar för dig som anställd

Intresserad att arbeta hos oss? Fyll i dina uppgifter här!

Alla fält markerade med * är obligatoriska